Din erfarne batterileverandør

Igennem snart 30 år har ACTEC været specialist i udvikling og salg af batterier og ladesystemer. Uanset om du er en enkeltmandsvirksomhed, eller du repræsenterer en Top 100 virksomhed, så kan du forvente batterier, ladere, testere, strømforsyninger og solceller af højeste kvalitet, når du handler med os.

Siden starten i 1990 har ACTEC haft til huse i Randers. Vi har alle dage været en vækstvirksomhed, som 7 gange har været udpeget som Gazelle virksomhed. I dag er vi mere end 30 medarbejdere, som står parat til at rådgive og betjene dig.

Dun & Bradstreet har givet ACTEC en AAA-kreditrating. Den højest mulig rating, som kun 2,7% af danske virksomheder lever op til.

ACTEC lægger vægt på miljøbevidsthed og social ansvarlighed. Vi er medlem af EL-Retur, hvor vi med sæde i batterisektionen deltager aktivt i arbejdet for bevarelse af vores natur og miljø. Ligesom vi naturligvis indsamler og bortskaffer elektriske og elektroniske produkter i henhold til dansk lovgivning.

ACTEC er officiel distributør i Skandinavien for verdens største producent af batterier, Panasonic, som har fokus på driftstid, levetid og driftssikkerhed.