Vi vil gerne ønske vore kunder og samarbejdspartnere en rigtig god sommer. Vi holder åbent hele sommeren, klar til at betjene dig.

Bliv kunde og få fordele

Som kunde hos Actec
får du en personlig
konsulent, som
vejleder dig til den
rette løsning.

 

Læs mere

Actec aktuelt

AAA-kreditvurdering, Gazelle og certificering

Velkonsolideret virksomhed med AAA-kreditvurdering fra D&B
Dun & Bradstreet/BizNode har udstedt den højeste mulige kreditrating, en AAA rating til ACTEC. Der er kun 2,7 % af danske virksomheder, der opnår denne vurdering

Hos ACTEC har vi igennem mange år arbejdet på at skabe en solid virksomhed med begge ben plantet solidt i den jyske muld.

En langsigtet strategi har sikret os en årelang placering i det fornemme selskab af AAA virksomheder.

7 x Gazelle virksomhed og flere gange vækstvirksomhed
ACTEC er et firma i stabil kontrolleret vækst, og siden vores start i 1990 er det blevet til hele 7 x Gazelle udnævnelser. En bedrift, der placerer os i Top 20 over flest Gazelle udnævnelser i Danmark. Dette er vi naturligvis meget stolte af.

Det har alle dage været vores klare mål at være de danske virksomheders foretrukne samarbejdspartner indenfor batteri-teknologi. Denne position har vi bestridt de seneste år, at vi søger til stadighed at udbygge og udvidde vores forretning. Både produktprogram, personale og de fysiske rammer. 

I 2014 har vi mere end fordoblet vores bygning, og på personalesiden har vi udviddet med 2 nye i salg og 3 nye i produktionen.

Certificeret Panasonic batteri distributør
Som den skandinaviske distributør for Panasonic batterier er ACTEC en del af et stort netværk af Panasonic distributører i Europa. I dette netværk kåres hvert år de bedste distributører, og her har ACTEC flere gange haft æren af at være den bedste Panasonic batteri distributør i Europa.

AAA-kreditvurdering

Har du brug for en kompetent samarbejdspartner med over 25 års erfaring ?

Kontakt os eller ring 8711 9999 og få en snak med vores eksperter