Bliv kunde og få fordele

Som kunde hos Actec
får du en personlig
konsulent, som
vejleder dig til den
rette løsning.

 

Læs mere

Kategorier
Lithium Ion batterier (Li-Ion) Lithium jern fosfat (LiFePO4) Nickel Metal Hydride batterier (Ni-MH) Blybatterier
(VRLA)
Ni-Cd batterier Knapceller Erstatningsbatterier

Genopladelige batterier

Actec tilbyder en række forskellige typer af genopladelige batterier. Det gør vi, fordi der er stor forskel på den teknologi, som indgår i batterierne. Og med forskellig teknologi kommer forskellige egenskaber, applikationer og funktioner.

Panasonic Li-Ion batterier er en hyppigt anvendt teknolog idet den er en perfekt kombination af høj energitæthed, sikkerhed og lang levetid, hvilket gør det genopladelige batteri velegnet til bærbart udstyr.

Ni-MH batteri-teknologien er en teknologi, der kommercielt blev lanceret i 1989, og her 30 år senere stadig bliver videreudviklet. Således er Ni-MH særdeles velegnet ved lave eller høje temperaturer, hvor Li-Ion batterier ikke er egnet. Desuden er Ni-MH batterier ikke omfattet af de samme transport restriktioner som Li-Ion.

Desuden tilbyder vi en omfattende blybatteriserie (VRLA), som omfatter mange forskellige produktgrupper; fra batterier med en levetid på 6-9 år, 10-12 år og 15 år, til batterier til cykliske og energikrævende applikationer. Serien omfatter løsninger til ethvert behov. Panasonic EV-serien er designet specielt til elbiler og langsigtede cykliske applikationer.

Lithium Ion batterier (Li-Ion)

Panasonic Li-Ion batterier er en perfekt kombination af høj energitæthed, sikkerhed og lang levetid.
Li-Ion er fremragende batteriteknologi med en overlegen ydeevne.
Det betyder, at det Li-Ion genopladelige batterier er særligt velegnet til bærbart udstyr.

Li-Ion genopladelige batterier velegnet til el-værktøj, GPS, afstandsmålere, sporing og RFID, navigationsenheder, el-cykel, notebook, haveredskaber, medicinsk udstyr, smartphones og meget mere.

Lithium Ion batterier (Li-Ion)

Lithium jern fosfat (LiFePO4)

LiFePO4 batterier lette, pålidelige og klar til brug

PowerBrick® litium jern fosfat genopladelige batterier med indbygget batteristyring, der tilbyder mere end fordoblet kapacitet til halv vægt og fylde.

PowerBrick® har et højt sikkerhedsniveau gennem brug af cylindriske celler i lithium jern fosfat (LiFePO4) teknologi.

PowerBrick® batterierne er klar til brug, har indbygget batteristyring og tilbyder mere end fordoblet kapacitet til halv vægt og fylde.

Transportgodkendt, CE, RoHS og UN38.3 certificeret.

Hver batteripakke indeholder BMS (Battery Management System) og er indkapslet i et forseglet ABS-kabinet og modstandsdygtig over for fugt og støv (IP55/IP66).

Hvert batteri har en nominel spænding på 12,8V og kan samles i serier (maks. 4S) og parallel (maks. 10P) for at nå driftsspændinger fra 12V og op til 48V.

Lithium jern fosfat (LiFePO4)

Nickel Metal Hydride batterier (Ni-MH)

Den patenterede teknologi gør Panasonic Ni-MH batteriet til det absolut bedste batteri på markedet, både hvad angår kapacitet (Ah), kvalitet og driftssikkerhed.
Ni-MH batterierne er ideelle til mindre komplekse og prisfølsomme applikationer og opfylder de fleste standard behov.

Ud over standardudgaver har Panasonic også en serie, som tåler meget høje strømtræk samt en serie, der er særligt velegnede til backup og nødstrøm.

Ni-MH genopladelige batterier velegnet til radio, elevator, elektriske køretøjer, nødopkald, robot støvsuger, trådløs telefon, barbermaskine, nødbelysning, medicinsk udstyr, vinduessystemer, alarmanlæg, POS systemer og meget mere.

Nickel Metal Hydride batterier (Ni-MH)

Blybatterier (VRLA)

ACTEC er distributør af to kendte producenter af blybatterier, Panasonic og FIAMM og har også sit eget mærke PaqPOWER.

Panasonic blybatterierne er blandt de mest driftssikre og kraftfulde genopladelige blybatterier.
FIAMM er anerkendt for sin høje kvalitet til en fornuftig pris. Især indenfor sikkerheds- og installationsbranchen er FIAMM meget anerkendt.
PaqPOWER er et stærkt blybatteri til prisen. Varemærkeregistreret i Europa og har 50 års fabrikserfaring.

Blybatterier er egnet til mange forskellige applikationer som bl.a. alarmer, overvågning, dørautomatik, nødstrømsanlæg, netværksdrift, datacentre, back-up, overvågning, medicinsk udstyr, nødlys, energilagring, UPS-anlæg, vindmøller, automater, fejemaskiner, gadebelysning, reklamedisplays og meget mere.

Blybatterier (VRLA)

Ni-Cd batterier

Disse Ni-Cd højtemperatur celler fra Panasonic tilbyder en fremragende opladningseffektivitet og lang levetid under svære temperaturforhold.

Velegnet til bla. nødstrømapplikationer.

Ni-Cd batterier

Knapceller

Panasonic er verdens største producent af genopladelige Lithium knapcellebatterier.
Denne position er nået via høj kvalitet og driftssikkerhed, samt lave priser og kontinuerlig produktudvikling.

Disse mikro batterier er velegnet til memory back-up i f.eks. computer, kommunikationsudstyr, overvågningsudstyr, mobiltelefoner, fjernbetjeninger eller hybrid systemer med solceller.

Knapceller

Erstatningsbatterier

Genopladelige erstatningsbatterier af høj kvalitet og storkøb til lave priser til din virksomhed.

I erstatningsbatterierne er der anvendt Panasonic eller Samsung celler, hvilket sikrer den bedste kvalitet på batteriet og som ofte er tilsvarende de celler, som bliver brugt i originale batterier.

Erstatningsbatterier