Bliv kunde og få fordele

Som kunde hos Actec
får du en personlig
konsulent, som
vejleder dig til den
rette løsning.

 

Læs mere

Actec aktuelt

De livsvigtige batterier må ikke svigte

Medicinalindustrien

På hospitaler, klinikker, plejehjem o.lign. kan pålidelige batterier gøre forskellen på liv og død. ACTEC har de sikre løsninger til alle former for medico udstyr.

Når strømmen bare ikke må svigte
Medicinalbranchen er i dag helt afhængig af elektricitet. Helt overordnet bruges batterier i de UPS-løsninger, der sikrer mod selv det mindste udfald, mens der skiftes til backup generatorer ved en strømafbrydelse. – Udfald, som ikke bare kan være fatale på f.eks. en operationsstue, men som også kan betyde, at servere og andet livsvigtigt dataudstyr går ned i længere tid.

Men backup er kun toppen af isbjerget. I dag anvender alle former for medicoudstyr som bl.a. infusionspumper, dialysesystemer, anæstesiapparater m.m. genopladelige batterier, der ikke tillader store tolerancer med hensyn til gradvis forringelse af ladetilstand o.lign.

ACTEC har indgående kendskab til de særlige tekniske udfordringer, som udstyr til medicinalbranchen stiller. Vi leverer sikre pålidelige batteriløsninger, der lever op til alle branchens krav og ønsker. Og som naturligvis overholder alle sikkerhedsstandarder og lovkrav på området.

Kontakt ACTEC og lad os få en grundig snak om hvilken løsning, der passer allerbedst til dit formål.

Har du brug for livsvigtig energi?

Kontakt os eller ring på 8711 9999 og bliv klogere på dine muligheder