Bliv kunde og få fordele

Som kunde hos Actec
får du en personlig
konsulent, som
vejleder dig til den
rette løsning.

 

Læs mere

Actec aktuelt

SIKKER TRANSPORT AF FARLIGT GODS - OVERALT!

Dine batterier når sikkert frem – overalt

Logistik handler om meget mere end blot at levere en vare. Du skal kunne være sikker på, at dine batteriløsninger problemløst krydser landegrænser på deres vej til dine kunder eller til videre bearbejdning hos underleverandører. Det kræver et nøje kendskab til alle de forskellige restriktioner i forbindelse med farligt gods, som de forskellige lande kræver opfyldt.

Den sikkerhed får du hos ACTEC. Vi har tilfredse kunder overalt i verden fra Danmark til fjerne destinationer som Kina, Malaysia og Australien for at nævne nogle stykker.

Du kan være sikker på, at når vi sender dine batterier afsted, så er alle godkendelser vedrørende håndtering af transport af farligt gods indhentet og i orden. Dette gælder i særlig grad for lithium batterier – både almindelige 3 volt lithium batterier og opladelige Li-Ion batterier – der bliver mødt med flere og flere krav og restriktioner.

Du ved også, at der er tegnet passende transportforsikringer, hvis uheldet skulle være ude.

Al logistik styres fra vores 900 kvm store lager i Randers med mere end 2000 forskellige varenumre. Her har vi desuden lager for særligt farligt gods, hvor de meste energiholdige lithium batterier opbevares. Lageret er forsynet med automatiske branddøre, så vi kan isolere en potentiel brand i et batteri, og vi kan opretholde normal drift, selv om uheldet skulle være ude.

At din logistikløsning også er optimeret, så den når hurtigst og billigst muligt frem til destinationen, er en selvfølge hos ACTEC. 

Vil du have dine batterier sikkert frem ?

Vi sørger for at alle godkendelser vedrørende håndtering af farligt gods er i orden