Din batteripakke fra idé til virkelighed

Du har typisk nogle helt særlige krav til den batteripakke, du efterspørger. Det kan være krav til størrelse og udformning. Krav til funktion og levetid under ekstreme forhold. Særlige forhold omkring batteriets varmeafgivelse. Ønsker om certificering og særlige godkendelser f.eks. til medicinsk brug.

Listen over særlige ønsker er lang, og der er ikke to kunder, der er helt ens. Det véd ACTECs team af specialister alt om. Vi har ikke bare stor erfaring med at rådgive dig omkring valg af batteri-kemi og implementering i forhold til jeres elektronik. Vi er eksperter i at analysere, teste, udvikle og producere batteripakker og batteriløsninger af enhver art.

Du kan kort og godt trygt lade ACTEC tage hånd om alle faser af din batteripakkes tilblivelse fra den første projektering og udvikling til det færdige produkt bliver leveret nøjagtig dér, hvor du vil have det.

Vi sørger for alle de nødvendige godkendelser og certificeringer i samarbejde med tredjeparts testinstitutter. Vi står for produktionen enten i Danmark eller hos vores leverandør i Kina, og vores dygtige logistikafdeling sikrer, at transport og levering glider effektivt og problemløst over selv de mest restriktive landegrænser. 

 

 Projektering

 Produktudvikling

Kvalitetskontrol

 Produktion

Logistik

Rådgivning på basis af 30 års erfaring

Funktionsanalyse

 Funktionstest  Certificering

Lagerfaciliteter

Opladelige- og 
engangsbatterier

Valg af energikilde til projekt

Datalogging  Masseproduktion 

Direkte leverancer
(Fjernøsten/Europa)

Design, test og produktion

Fremstilling af prototype

 Klimatest  

 

 

 

 Termografering