Få din helt egen batteripakke

Du skal aldrig nøjes med en standardløsning, hvis du har særlige ønsker til din batteripakke. Fortæl os dine behov. Så udvikler og producerer vi hurtigt og effektivt en professionel batteriløsning, der lever 100% op til dine krav og specifikationer.

I snart 30 år har ACTEC haft egen batteriproduktion med fokus på kundetilpassede løsninger. I dag har vi 12 dygtige produktionsmedarbejdere, som sætter en ære i at opfylde selv dine mest udfordrende ønsker.

Din batteripakke bliver produceret i et 250 kvm ESD område med antistatisk gulv med et topmoderne produktionsapparat, der kan producere mere end 8.000 batteripakker pr. uge.

Har du brug for større serier, kan vi levere batteripakker produceret hos vores samarbejdspartnere i Kina, der bl.a. tæller Panasonic i Wuxi. På den måde får du adgang til en enorm kapacitet, som kan håndtere selv meget avancerede batteripakker, der er certificerede i henhold til relevante godkendelser.

ACTEC kan hjælpe dig med alt indenfor batteriproduktion. Mekanisk og elektrisk design. Prototyper/samples. Hjælp til plast/metalværktøjer. Certificeringer. Levering direkte til kunde eller underleverandør. Så lad os bare høre alle dine ønsker til din helt egen batteripakke. Vi er ret sikre på, at du får dem opfyldt.