Stort og småt fra ACTEC's verden...

 Juleferie

December 2018

Glædelig Jul & Godt Nytår

Vi holder juleferie og kontoret holder lukket mellem jul og nytår.
Vi ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår.

Vi siger tak for samarbejdet og på glædeligt gensyn i 2019.

 

 Batteripakke

 

November 2018

Batteripakker til anvendelse i op til 6000 meters havdybde

Batteripakken leverer strøm til marine målinger i 365 dage inden ny opladning

Den 82 kg store batteripakke placeres i beholder af kunde, designet netop til brug til disse havdybder.

Se mere

Morten Nyborg kan den 1/8-2018 fejre 25 års jubilæum 

August 2018

25 års jubilæum hos ACTEC A/S

Produktchef og medejer Morten Nyborg kan den
1/8-2018 fejre 25 års jubilæum

Efter veloverstået Højere Handelseksamen fra Handelsskolen i Randers startede Morten hos ACTEC A/S som engroshandelselev den 1/8-1993, men allerede inden havde han arbejdet som ungarbejder for virksomheden med at pakke batterisortimenter på lageret.
I løbet af elevtiden var Morten udstationeret 4 måneder hos Panasonic europæiske batterihovedkontor i Hamburg, hvilket blev startskuddet til en lang række af stærke relationer langt op i Panasonic koncernen.
Relationer som gennem årene er blevet udbygget yderligere gennem talrige forretningsrejser til f.eks. Japan, Kina, Sydkorea, Hong Kong, Singapore, Taiwan, USA og en lang række europæiske lande.

Gennem seminarer og dyb involvering i en lang række spændende projekter har Morten tilegnet sig en enorm viden omkring batterier, og han har opnået stor erfaring med, hvad der skal til for at virksomhederne kommer succesfuldt på markedet med sit produkt.

I Mortens 25 år i batteribranchen har han været vidne til en enorm udvikling. Som Morten udtaler ”var den største udfordring dengang, hvilken vej afgangsterminalerne skulle pege”, hvor det i dag er noget mere komplekst med diverse analyser, certificeringer, farligt gods, logistik mv.

Morten regnes i dag som en af de største kapaciteter i Skandinavien indenfor batteriteknologi, og han er en efterspurgt samarbejdspartner, når der skal batteri i forskellige produkter.
Således har Morten hjulpet såvel danske som udenlandske virksomheder i mål med batteridelen til deres produkt. Det være sig batteripakker til el-køretøjer (elcykler, kørestole, barnevogne mv.), trådløse-/radiotelefoner, vindmøller, gadebelysning drevet af solceller og batteri, robotter, tracking udstyr til flådestyring, røgventilation, kølecontainere, varmestyring, medico udstyr osv.

Hos ACTEC A/S er vi utroligt glade for Mortens kompetencer og de flotte resultater gennem de forgangne 25 år, og vi glæder os til 25 mere.

 
Få din helt egen batteripakke

Juli 2018

I snart 30 år har ACTEC haft egen batteriproduktion med fokus på kundetilpassede løsninger

Få din helt egen batteripakke
Du skal aldrig nøjes med en standardløsning, hvis du har særlige ønsker til din batteripakke. Fortæl os dine behov. Så udvikler og producerer vi hurtigt og effektivt en professionel batteriløsning, der lever 100% op til dine krav og specifikationer.

ACTEC kan hjælpe dig med alt indenfor batteriproduktion. Mekanisk og elektrisk design. Prototyper/samples. Hjælp til plast/metalværktøjer. Certificeringer. Levering direkte til kunde eller underleverandør.

Se mere

 ACTEC med på SEE messen

April 2018

Mød ACTEC på Scandinavian Electronics messen

På S.E.E. i Kista møder du branchens førende leverandører og får nyt indblik i fremtidens elektronik og intelligente produktionsløsninger.
Åbningstider: Tirsdag 9 - 17 │ Onsdag 9 - 17 │ Torsdag 9 - 16 
Vi glæder os til at se jer - hal C stand 08:16

Se mere

 Rasmus salg

Marts 2018

Velkommen til Rasmus i salgsafdelingen

ACTEC byder Rasmus Kristian Jensen velkommen til vores salgsteam. Han er startet som praktikant i vores salgsafdeling. Rasmus er under uddannelse som handelsøkonom i Erhvervsakademiet Dania i Randers.

Rasmus direkte +45 87 11 99 38

 Bøjelige batterier - ACTEC

Februar 2018

Fleksibelt batteri kan bøjes og vrides tusindvis af gange

Innovative og yderst fleksible lithium-ion-batterier, der kan modstå gentagne bøjninger med en radius på 25 mm eller vrides med en maksimal vinkel på 25° uden funktionstab. Batterierne er ekstremt tynde med en højde på kun 0,55 mm, hvilket gør dem ideelle til brug i smartcards og bærbare enheder.

De bøjelige batterier er stadig i udviklingsfasen. Serieproduktionen er planlagt til at starte her i 2018. De tre planlagte har ladekapacitet mellem 17,5 mAh og 60 mAh med en vægt på kun 0,7 til 1,9 gram.

Kontakt ACTEC på 87119999 for yderligere information

Se artikel

Batterier til brandsikringssystemer

 

Januar 2018

Batterier til brandsikringssystemer

...til anvendelse i røgdetektorer, branddørssystemer, nødalarmssystemer og gasbevægelsessensorer.

Da brandbekæmpelsessystemerne er livreddende, kræves et ekstremt robust og pålideligt batteri. Panasonic lithium-batterier er ideelle til langvarig brug i sikkerhedsrelaterede applikationer. Flere nye typer cylindriske lithium batterier i leveringsprogrammet.

Se mere


Mikrobatterier til bærbare enheder  

Oktober 2017

Mikro batterier til nutidens små bærbare enheder

Batterier til små bærbare enheder som bla. ure, fitnesstrackers, briller, kuglepenne, trådløse hovedtelefoner, høreapparater, måleinstrumenter, medicinsk udstyr.

Mikro batterier er blevet en vigtig komponent i dagens almindelige mobile bærbare enheder. For at disse innovative produktideér skal fungere i praksis, skal deres Lithium-Ion celler være så små så muligt og stadig levere høj energitæthed, høj ydelse og en lang levetid.

Se mere

 

22. september 2017

Batterier til soldrevne applikationer

Applikationer som gadebelysning, signal- og reklamedisplays, marinebøjer, UPS, skiltning på busstoppesteder, belysning på parkeringspladser, vindueskodder og meget mere.

Soldrevne applikationer kræver batterier (som backup), der er pålidelige og sikre til alle udendørs forhold ved ekstreme temperaturer og i lange perioder, hvor der ikke er sol. 

Se mere

 

7. september 2017

Panasonic HIT® solpaneler giver den højeste ydelse

27% mere strøm på samme tagplads sammenlignet med konventionelle paneler

Den samlede ydelse med modulets spidstemperatur på 85°C er 13% højere, sammenlignet med et konventionelt krystallinsk modul. Den samlede ydelse over et år er ca. 8% højere end for et konventionelt modul. 

Se mere

Christian Nyborg

30. august 2017

25 Års Jubilæum hos ACTEC A/S

Administrerende direktør hos ACTEC A/S Christian Nyborg kan fredag den 1/9-2017 fejre 25 års jubilæum.

Christian Nyborg er 47 år gammel. Efter endt studentereksamen kom Christian til Den Kongelige Livgarde, hvor han bl.a. modtog en 2-årig uddannelse som sergent.
Efter militærtjenesten begyndte Christian hos ACTEC A/S, hvor han gennemførte salg og marketinguddannelsen via Det Danske Sælgerakademi.

Christian fik hurtigt interesse for alle relevante arbejdsopgaver i huset, og har gennem årene opbygget et indgående kendskab til firmaets drift.
I de følgende år beskæftigede Christian sig med salg og markedsføring af batterier til industri og offentlig sektor i Danmark.
EDB har også Christians interesse, og han fik opsat firmaets IT funktioner på et tidspunkt hvor internettet var i sin vorden, og siden fulgt udviklingen.

I 2009 fik Christian overdraget funktionen som administrerende direktør for ACTEC A/S.
ACTEC A/S siger Christian tak for årene der er gået, og for det gode samarbejde, og vi ser frem til mange spændende år fremadrettet.

 

30. marts 2017

Nye sorte solpaneler på leveringsprogrammet fra Panasonic

Panasonic lancerer 3 nye typer slanke, sorte HIT solpaneler.

N320K, N315K og N310K modellerne er de seneste tilføjelser til Panasonic's program af solpaneler for boligsektoren.

Vi forventer, at panelerne kan leveres fra foråret 2017.

Se mere

23. marts 2017

Nyt høj temperatur Nikkel-metalhydrid Panasonic batteri

Det nye F-size batteri kan bla. bruges i en række forskellige soldrevne applikationer

Med et arbejdsområde fra -40°C til 85°C, er den nye BK1100FHU batteri velegnet til anvendelser, hvor der kræves høj kapacitet i et bredt temperaturområde. Den nye F-size model kan bruges bla. i en række forskellige soldrevne applikationer, såsom gadebelysning, tracking udstyr, lys i elektroniske køretøjer, marine bøjer, UPS, back-up, signalering og reklamedisplays, P-belysning, busstoppesteder og meget mere.

Se Ni-MH batteriprogrammet

 

2. marts 2017

Velkommen til Elektronik 2017 messen i Göteborg den 8-9 marts.

Besøg ACTEC på stand B09:02

Kom og få en snak med os om, hvad vi kan gøre for dig og din applikation med fremtidens batterier.
ACTEC tilbyder innovativ produktudvikling og løser batteriopgaver af enhver art. Vi har en yderst effektiv og fleksibel produktionsafdeling, som i dag producerer professionelle batteripakker af højeste kvalitet.
Vi har et bredt lager med alle typer af batterier til konkurrencedygtige priser.

Den svenske elektronik messe er mødested for fremtidens teknologi med fokus på udvikling indenfor elektronikverdenen. Oplev det nyeste indenfor branchen - fra udvikling til design og fremstilling.

 

ACTEC Profilvideo

05. januar 2017

Mød ACTEC...sparringspartner og rådgiver indenfor professionelle batteriløsninger.

Hos ACTEC har vi det stærkeste team af batterispecialister.

Vi sætter en ære i, at levere den rigtige løsning af den bedste kvalitet.... hver gang.

Kig med her på vores præsentationsvideo

Meet us here on our presentation video

 Glædelig Jul & Godt Nytår

19. december 2016

Glædelig Jul fra ACTEC A/S

ACTEC ønsker alle vore kunder, samarbejdspartnere og leverandører en rigtig glædelig jul samt et godt og fremgangsrigt nytår. Vi takker for det gode samarbejde i det forgangne år, og ser frem til et spændende 2017.

Merry Christmas & Happy New Year.

 

22. november 2016

Industriens mindste Pin formet Lithium Ion Batteri

Panasonic har udviklet et genopladeligt Pin formet lithium-ion-batteri til små og bærbare enheder. Dette produkt har udover at være branchens mindste cylindrisk formet genopladeligt litium-ion batteri en høj pålidelighed og høj ydelse.

Dette pin formede batteri giver med sine 3,5mm diameter masser af nye spændende designmuligheder.

Panasonic har udviklet et genopladeligt Pin formet lithium-ion-batteri med en nominel kapacitet på 13mAh og en diameter på 3,5 mm og en vægt på 0,6g egnet til små og bærbare enheder. Dette produkt har udover at være branchens mindste cylindrisk formet genopladeligt litium-ion batteri en høj pålidelighed og høj ydelse.

Dette batteri har den nødvendige kapacitet til NFC.

Applikationer som bærbare enheder, medicinsk udstyr såsom høreapparater og måleinstrumenter mv.

Industrien mindste cylindriske genopladelige batteri er udviklet ved hjælp af ekstremt fine komponenter og materialer i forhold til de nuværende cylindrisk lithium ion batterier. Dette produkt er det mindste i branchen. Designmuligheder kan udvides til kommunikationsenheder.

Yderligere 2 på vej på henholdsvis 20mm og 25mm.

 

9. november 2016

Fleksibelt Panasonic batteri kan bøjes og vrides tusindvis af gange

Løsningen på et fleksibelt genopladeligt batteri er på vej og det ser helt sikkert lovende ud..

Prototypen har en tykkelse på 0,55 mm og efter gentagne bøjninger og vridninger (over 1000x) opretholder 99-100% af sin kapacitet, hvilket betyder, at det er meget slidstærk og velegnet til daglig brug. Men det har dog indtil videre kun en kapacitet på 17mAh, mens to andre større versioner har en kapacitet på 40mAh og 60mAh. Til sammenligning indeholder Apple Watch et 205mAh batteri. Klart, der skal arbejdes på kapaciteten, men overvej hvilke spændende muligheder, der er med dette nye batteri. Forestil dig din næste SmartWatch har ekstra batterier i stropperne, og at i stedet for dit ur går dødt, når batteriet løber tør, behøver du kun at udskifte stropperne.

Disse fleksible batterier åbner op for utallige nye muligheder for placering af batteri, men tænk også på de mange typer af gadgets, der kan skabes.

Panasonic er klar på at sende prototypen ud til producenterne senere i denne måned. Vi skal ikke forvente at se det brugt i kommercielle enheder før tidligt 2018. Man forventer, at de første enheder vil blive brugt i bl.a. ur-remme og chipkort.

 

 

7. november 2016

Nyt Panasonic katalog

En "klassiker" på papir. Få et godt produktoverblik over udvalget af industrielle batterier fra Panasonic.

Se katalog

 

17. august 2016

ACTEC er med på E-16 Elektronikmessen
Stand C-3918

Danmarks største Elektronikmesse i Odense Congress Center den 6-8 september 2016. Vi glæder os til at se dig.
Messen er åben dagligt fra kl. 9-16

08. august 2016

Velkommen til Mathias i salgsafdeling

Vi byder Mathias velkommen til vores team i ACTEC A/S. Han er startet som praktikant i vores salgsafdeling. Mathias er under uddannelse som handelsøkonom i Erhvervsakademiet Dania i Randers.

16. juni 2016

ACTEC støtter Kræftens Bekæmpelse
MAND DET NYTTER

Kræftens Bekæmpelse i forbindelse med deres kampagne rettet mod mænd.

 

9. maj 2016

ACTEC deltager på EL & TEKNIK 2016

Vi glæder os til at se dig, du finder os på stand C-3058.

Odense 10-12 maj 2016

Se mere om messen

 ACTEC på elektronikmesse

20. april 2016

Vi er klar til nogle spændende dage på S.E.E. 2016 messen i Stockholm.

S.E.E. - Scandinavian Electronics Event, Nordens største messe og mødested for den professionelle elektronikindustri.

Kistamässan 19-21 april 2016

Se mere om messen

Panasonic batterier High Capacity

05. april 2016

ACTEC har nu de genopladelige Panasonic High Capacity batterityper med i leveringsprogrammet

En batteritype til en fremragende pris kontra kvalitet og det ideelle batteri til energikrævende apparater med en høj kapacitet.

AA
BK-3HGAE/4BE 4stk på blisterkort, 48stk pr.kasse


BK-3HGAE/BF1 500stk pr.kasse BULK

AAA
BK-4HGAE/2BE 2stk på blisterkort, 24stk pr.kasse


BK-4HGAE/BF1 500stk pr.kasse BULK

Cadex batteritester 7x00 serien

17. marts 2016

Sender din virksomhed Lithium Ion batterier som luftfragt?

Ved det seneste møde i ICAO (International Civil Aviation Organization) er det blevet besluttet at begrænse risikoen ved at fragte Lithium Ion batterier.
Det blev besluttet at Lithium Ion batterier max. må være 30% opladet, når de fragtes via fly.
Hvis I sender batterier eller udstyr indeholdende Lithium Ion rundt i verden via fly, så er det jeres ansvar at sikre at batterierne max. er 30% opladet.
Dette kan være en omstændig proces, men med det rette udstyr som Cadex C7x00 batteritestere, er det ret simpelt.

Se i videoen, hvordan et batteri indstilles til 30% SoC med Cadex C7X00 Analyzer

Sådan indstilles et batteri til 30% SoC med Cadex C7X00 Analyzer

ACTEC er den danske distributør af Cadex batteritestere, som regnes for de bedste professionelle batteritestere på markedet med stor nøjagtighed og utrolig nem betjening.

Cadex tilbyder en platform af batteritestere, der opfylder stort set alle batteritest og konditioneringsbehov. Med funktioner som quicksort ™, der kontrollerer lithium-ion-batterier i 30 sekunder og Boost, der genvinder kapacitet på batteriet, er Cadex den førende indenfor batteritestning.

Se Cadex programmet her

2 marts 2016

Verdensrekord !
Solcellemodul fra Panasonic opnår verdens højeste energikonvertering med effektivitet på 23,8%

Panasonic Corporation har nu opnået en solcelle modul konverteringseffektivitet på 23,8% (11.562 cm²) en stor stigning i forhold til den tidligere verdensrekord for krystallinsk silicium-baserede monokrystalinske moduler.

Den tidligere rekord for virkningsgraden af krystallinsk silicium-baserede solcellemoduler var 22,8%.

Panasonic har slået rekorden for verdens højeste konverteringseffektivitet med et helt procentpoint.

Panasonic havde præsteret verdens højeste virkningsgrad på 25,6% i sine silicium heterojunction celler i april 2014.

Hermed beholder Panasonic verdensrekorden for både krystallinsk silicium-baserede solceller og moduler.

Denne nye rekord blev opnået ved yderligere udvikling af Panasonics proprietære heterojunction teknologi til højeffektive solceller og moduler, der indfører en back-kontakt solcelle struktur.

Fremadrettet vil Panasonic fortsætte sin teknologiudvikling på HIT solcellemodulerne, som er blevet udvidet med typerne N330/N325 og vil gå efter at realisere endnu højere effektivitet, pålidelighed og til lavere omkostninger.

Photovoltaic modules HIT® VBHN330

Photovoltaic modules HIT® VBHN325

 

Læs hele pressemeddelelsen

 

17. november 2015

ACTEC støtter Børnenes kontor

Børnenes Kontor er en landsdækkende paraplyforening med afdelinger 8 steder i landet, og drives primært af frivillige kræfter.
De hjælper børn af udsatte familier med blandt andet at give dem ferieoplevelser, som de kan dele med deres skolekammerater efter en lang sommerferie, julehjælp og også hjælp til foreningsliv i form af betaling af kontingent. 

November 2015

ACTEC har etableret et særlig farligt Gods Lager, hvor vi har placeret de mest energiholdige batterier af typen Lithium.

Via automatiske branddøre kan vi derved afskærme og isolere en potentiel brand, og sikre normal drift i resten af virksomheden

Vi har stor viden og erfaring med hvilke godkendelser man skal tage samt hvordan varer af denne type skal håndteres for at det foregår korrekt og sikkert. Ud over at vi besidder den fornødne viden omkring farligt gods og transport af batterier i al almindelighed har vi også tegnet passende transportforsikringer.

 Specialfremstillede batteripakker

November 2015

Specialfremstillede batteripakkeløsninger

ACTEC tilbyder en bred vifte af skræddersyede løsninger på batteripakker, der opfylder alle kunders energibehov.

Kravene for applikationen, såsom opladningsmuligheder, tilgængelig plads og driftsbetingelser afgør hvilken type batterikemi, antal celler og formen af batteripakken.

Det at lave en batteripakke kan i dag indebære mange uforudsete udfordringer. Der kan være særlige krav til batteripakkens opbygning for at sikre optimal levetid og funktion. ACTEC har stor erfaring med at designe batteripakker, og foretage analyser, der sikrer optimal levetid herunder funktionstest, klimatest i stress-miljø og termografi-analyse til at kortlægge varmeudviklingen og batteripakkens evne til at komme af med varmen.

Læs mere

 

November 2015

ACTEC har nu også FIAMM's blybatterier, der er idelle til UPS-anlæg på programmet

Ideel til:

- Høje strømtræk i UPS-anlæg
- Nødstrømsanlæg
- IT netværksdrift og datacentre
- Nødbelysning

6 og 12 Volt monoblokke
Meget høj energitæthed muliggør kompakt batteridesign
Nem installation i skabe eller reoler
Forseglet
Flammehæmmende plast
VRLA AGM og gas rekombination teknologi med 99% intern rekombination
Vedligeholdelsesfri uden efterfyldning af væske
Godkendt for transport via luft, hav, jernbane og vej
100% genanvendeligt

Læs mere

 

Oktober 2015

Besøg af 4. klasse fra Søndermarkskolen

Vi havde besøg af 4. klasse fra Søndermarkskolen i Randers, som godt kunne tænke sig at høre lidt om batterier.

 

Oktober 2015

10 års jubilæum

Heidi har 10 års jubilæum hos ACTEC i dag, Tillykke med det.

 

 

September 2015

ACTEC igen kåret til Europas bedste forhandler af Panasonic batterier

Som den skandinaviske distributør for Panasonic Batterier er ACTEC en del af et stort netværk af Panasonic distributører i Europa. I dette netværk kåres hvert år de bedste distributører, og her har ACTEC flere gange haft æren af at være den bedste Panasonic Batteri distributør i Europa.

Senest var her 3. september 2015 i London, hvor vi til det årlige forhandlermøde blev vinder af Pansonics Sales Campaign 2014-2015

 

September 2015

Ved indvielsen af Ny Nørreport station fokuseres på klima og miljø. Det betyder også opmærksomhed på de flotte LYSSPOR® solcellelamper fra Faktor3, hvor ACTEC har rådgivet om og leveret batteriløsningen

Ombygningen øger antallet af cykelparkeringspladser fra 900 til 2100. Cykelparkeringen er oplyst af solcellelamper med LED lys. I samarbejde med Faktor3 har ACTEC projekteret og fremstillet batteripakken som indgår i solcellelampen LYSSPOR®.

I batteripakken anvendes særdeles robuste og holdbare batteripakker opbygget med Panasonic NiMH battericeller, som er særligt velegnede til solar applikationer. Under projekteringen har ACTEC´s Morten Nyborg gjort brug af den store erfaring, som ACTEC med årene har oparbejdet indenfor batterier til solar applikationer. Den specielle battericelle som anvendes i LYSSPOR® vil potentielt opnå dobbelt livslængde i forhold til alle andre sammenlignelige NiMH produkter på markedet. Den lange levetid på batteripakkerne i LYSSPOR® produktet er naturligvis i sidste ende en stor fordel for slutkunden, som derfor opnår en betydelig besparelse på servicering af sine solcellelamper.

Faktor3 aftaler i samarbejde med slutkunden den ønskede belysningsprofil for LYSSPOR®, og afhængigt heraf vil en batterilevetid på både 5 og helt op imod 10år være mulig.

ACTEC har særdeles gode erfaringer fra solcelleapplikationer hvor batterilevetiden i flere tilfælde endog har vist sig over 10 års holdbarhed i faktisk drift. Nye battericeller som vil kunne opnå ca. 15års levetid er ligeledes under udvikling hos Panasonic.

LYSSPOR® er en diskret solcelle drevet LED lampe med fokus på design, lang levetid og høj kvalitet. Den er nem at integrere og billig i opsætning, da den ikke behøver kabler. Den fuldt ud integrerede solcelle leverer strømmen. LYSSPOR® skaber tryghed og stemning i haven og indkørslen og i bybilledet. Med yderst stabil batteridrift og meget langt mellem batteriskiftene er vedligeholdsudgifterne på drift af LYSSPOR® på absolut lavest mulige niveau. LYSSPOR®  styres af  Faktor 3´s Solar Power Management system, kaldet SOLVEI®.

   

August 2015

Velkommen til Christoffer i salgsafdelingen

 

Juli 2015

Velkommen til Kenan i marketingafdelingen

Juni 2015

Tillykke til Tina & Rene

for veloverstået eksamen og kan nu kalde sig Handelsøkonomer.

 

Marts 2015

Elektronik 2015 Göteborg Messe

Udskriv dit entrekort

Se PDF

 

Marts 2015

Nyhed fra Steca Elektronik

"Three-phase inverters coolcept³ and coolcept³-x: More efficiency"

Læs mere

 

Februar 2015

ACTEC er med på ELEKTRONIK 2015 messen
Goteborg den 14-15 april
Mød os på F02:50

ELEKTRONIK 2015 med nye produkter og ideer.

Se mere om messen:

Januar 2015

ACTEC nu 1220 kvm større

Nu er vi kommet på plads i kontorbygningen. Produktionen har fået større lokaler og lageret nærmer sig. Testafdelingen forventer at være i de nye lokaler til marts med mere plads og nye testmaskiner.

 

December 2014

ACTEC er med i Randers Amtsavis

ACTEC A/S udvider med 1220 kvm kontor/lager/produktion

Se artikel

 

November 2014

ACTEC - Panasonic solceller og batterier vinder Sydamerikas største Sol Bil Race i Chile

Et hold fra Tokai University i Japan støttet af Panasonic vandt Carrera Solar Atacama 2014, som er Sydamerikas største Sol Bil Race. Sol Bilen fra Panasonic blev drevet med Panasonic HIT solcellemoduler og høj kapacitets lithium-ion-batterier.

Læs mere

 

November 2014

Panasonic kommercialiserer branchens mindste Pin formet Lithium Ion batteri

Panasonic Corporation informerer, at de har udviklet et Pin formet lithium-ion batteri (CG-320, nominel kapacitet 13mAh) med en diameter på 3,5mm og en vægt på 0,6g, som er egnet til at drive små enheder såsom bærbare enheder. Dette produkt, som branchens mindste 1-cylindrisk formet genopladeligt litium-ion-batteri, giver høj pålidelighed og høj ydelse, som der kræves til near-field kommunikation (NFC). Produktionen er planlagt til opstart februar 2015 med en månedlig mængde på et hundrede tusinde enheder.

Læs mere

   

September 2014

ACTEC A/S er igen kåret som den bedste Panasonic distributør i Europa 2014

Panasonic er verdens største producent af batterier. Panasonic prioriterer emner som driftstid, levetid, driftssikkerhed og kvalitet meget højt. Desuden tilstræber Panasonic til stadighed at være førende, hvad angår højeste kapacitet på batterier.

 

August 2014

IMEON Energy er en ekseptionel fransk udviklet ”Alt i én” Smart Grid inverter, som administrerer den producerede energi fra din solinstallation i nedennævnte rækkefølge:

1) Dagligt øjeblikkeligt energiforbrug.
2) Overskydende energi opsamles i batterier til senere brug.
3) Yderligere overskydende energi afleveres til elnettet.
4) Eventuel strømbehov suppleres fra elnettet som normalt.
5) Egen nødstrømsforsyning i tilfælde af nedbrud på elnettet.
6) Optimerer energiproduktionen til eget forbrug med 30%.

Læs mere

 Actec - Praktikanter  

August 2014

Tina og Rene er startet som praktikanter i vores salgsafdeling

De to energiske unge mennesker kommer fra Erhversakademiet Dania i Randers og er under uddannelse som Handelsøkonomer.

Christian & Morten Nyborg  

Juni 2014

ACTEC udvider med 1220 kvm kontor/lager/produktion
Første spadestik...

Administrerende direktør Christian Nyborg her igang med at tage det første spadestik til en 1220 kvm tilbygning.
Byggeprojektet forventes, at være klar i slutningen af 2014.

   

Juli 2013

Powerbank EL541 testet og med i Aktuel Elektronik

Se artikel

   

September 2013

Panasonic leverer højtydende lithium-ion batterier til anvendelse i hybrid-og elbiler

Panasonic er forpligtet til grøn innovation inden for elektronikindustrien og har været nævnt af Interbrand, som en af de top 10 bedste Global Green Brands. Panasonic leverer højtydende lithium-ion batterier til anvendelse i hybrid-og elbiler som Ford, Tesla Motors m.fl. Panasonic bygger også nogle af verdens mest avancerede solvarmeanlæg. Deres engagement i grøn innovation er indeholdt i deres nye "state of the art-facilitet", som er designet til at være LEED Platinum certificeret og reducerer vores carbon footprint med 50%.
Foto: Tesla model S

   

Juli 2013

ACTEC - Fulde af energi

Det går stærkt hos ACTEC A/S.
Efterspørgslen efter virksomhedens kundetilpassede batteripakker er kraftigt stigende, og har indenfor de seneste uger ansat yderligere tre personer i produktionsafdelingen for at kunne følge med.

Se artikel

   

Maj 2013

Fem millioner watttimer på lager

Med 2000 varenumre og en samlet kapacitet på 5.000.000Wh på lageret er ACTEC nok landets største leverandør af genopladelige kvalitetsbatterier. Men virksomheden går dybt ned i praktisk forskning omkring batterierne og er derfor meget mere end "bare en komponentpusher".
ACTEC forædler mellem en tredjedel og halvdelen af de batterier, der går gennem virksomheden.

Se artikel

   

April 2013

ACTEC har nu også en 10.000W Vekselretter fra Omron

Omron inverterne kan især anbefales, hvis du har flere strenge på dit solanlæg, da Omron inverteren har 3 MPP trackere indbygget. Dette er især nyttigt, hvis du har solpaneler placeret på forskellige tage med forskellig hældning/orientering.

Læs mere

 

Februar 2013

Solceller er stadig en rigtig god investering

Med en tilbagebetalingstid på 10 år er solceller i private hjem stadig en rigtig god investering. Jo mere strøm man anvender imens solen skinner, jo mere rentabelt er ens solcelleanlæg .

Læs mere

 

Januar 2013

Nyt lovforslag om solceller giver nye muligheder for virksomheder og boligforeninger
- og sikrer uændrede vilkår for eksisterende anlæg i tyve år

Særlig afregning
De fælles anlæg, som kun kan nettoafregne for fællesforbrug, vil få en forhøjet afregningspris på 1,45 kr. pr. kilowattime (kWh) i ti år, hvis de nettilsluttes 20. november 2012 eller senere. For anlæg etableret i 2014 bliver afregningsprisen 1,28 kr. pr. kWh. Den faldende pris skyldes, at de syv partier bag aftalen har noteret, at solcelleanlæg bliver billigere hver år, og at større anlæg i mange tilfælde vil være betalt tilbage på ti år selv om afregningsprisen falder

Læs mere

 

November 2012

Panasonic "Battery Finder" App for industrien

App'en giver et overblik over, hvad der er til rådighed i Panasonic's vifte af industrielle batterier, og giver en anbefaling af den type batteri, der er bedst egnet til brugerens anvendelse.

Funktionerne omfatter:

 • Søg efter produkt (kemier)
 • Søg efter reference
 • Søg efter model- og type nummer
 • Panasonic produktoversigt
 • Billeder af alle produkter
 • Tekniske tegninger af alle produkter
 • Alle de centrale datablade for alle produkter
 • Foretrukne valg
 • Funktion for anmodning af produktmateriale i
  PDF- format
 • Funktion til anbefaling
 • Funktion til at sende en forespørgsel
 • Omfattende information om batteri-teknologi
  ('Hvad er' ordliste)
 • 3D-animationer der viser batteristrukturer

Læs mere