ACTEC - leverandører og brands

ACTEC udbygger hele tiden samarbejdet med sine leverandører, kvalitet og pålidelighed er afgørende parametreACTEC Officiel Panasonic batteri distributør for Skandinavien

ACTEC A/S har siden sin start i 1990 været distributør for Panasonic Industrial Batteries i Skandinavien.

Igennem dette mangeårige samarbejde har vi opbygget et globalt netværk af nøglepersoner internt hos Panasonic.
Nogle af disse personer har base på det europæiske Panasonic hovedkontor i Hamburg, og vi har mulighed for at trække på deres kompetencer. Vi har ved mange lejligheder haft japanske Panasonic ingeniører med ude hos vores kunder. Med deltagelse af disse Panasonic ingeniører, der har indgående kendskab til batteriernes egenskaber, så kan man hurtigere få afklaret evt. spørgsmål og problemstillinger, og dermed hurtigere nå frem til den optimale løsning.  

Panasonic er verdens største producent af batterier. En position de har opnået ved ikke at gå på kompromis med kvalitet.
Panasonic prioriterer emner som driftstid, levetid, driftssikkerhed og kvalitet meget højt, og de regnes som det ypperste indenfor batterier.

 

 


 

Panasonic Batterier

 

  

Fiamm batterier

 

  

Officiel FIAMM batteri distributør for Danmark 

I 2014 fik vi forhandlingen af italienske FIAMM batterier, hvilket vi er meget stolte af.         Fiamm
FIAMM er anerkendt for sin høje kvalitet til en fornuftig pris. Især indenfor sikkerheds- og installationsbranchen er FIAMM meget anerkendt og har været anvendt i en lang årrække.

Hos ACTEC er vi utroligt glade for, at vi nu kan hjælpe de mange danske forbrugere/virksomheder, som forgæves har efterspurgt FIAMM batterier. Vi fører det komplette FIAMM batteri program og lagerfører langt de fleste modeller.

 

 

Tekcell - et stærkt alternativ indenfor 3,6v Lithium batterier

ACTEC A/S har siden midten af 90'erne været distributør for Tekcell Lithium batterier.

Tekcell's 3,6v Lithium batterier anvendes i en lang række applikationer i dag til drift af varmemålere og varmestyringer, samt til backup i diverse elektronik.
Tekcell batterierne er produceret på fuldautomatisk produktionsudstyr, hvilket sikrer en høj og ensartet kvalitet.
En kvalitet som vores mange kunder i dag allerede har oplevet og til en væsentlig lavere pris end de mest kendte mærker.

Tekcell er naturligvis ISO9001, ISO14001, ATEX og UL godkendt.

 

Tekcell batterier

 

Cadex tester

 Officiel distributør for Danmark af CADEX batteritest systemer 

Cadex batteritestere regnes for noget af det ypperste indenfor test af batterier. Cadex

Cadex Electronics Inc. er etableret i Vancouver, Canada i 1980. Firmaets stifter Isodor Buchmann havde sat sig for, at undersøge hvorfor datiden Ni-Cd batterier ikke performede optimalt under visse forhold, og til dette formål lavede han en batteritester til at analysere og motionere batterierne. Denne tester er forløberen for en række af professionelle testere, som Cadex har på programmet i dag.

Testerne kan lave en præcis analyse af batteriets tilstand, iværksætte den fornødne motionering for derved at forlænge batteriets levetid mærkbart.

 

PaqPower - En lader til alle batterityper

ACTEC's serie af egenudviklede multiladere.

På baggrund af ACTEC's mangeårige erfaring med batterier har vi udviklet vores egen serie af opladere.
Disse opladere kan oplade både Ni-Cd, Ni-MH, Bly, Li-Polymer og Li-Ion batterier efter de anbefalede retningslinier for opladning af disse.
Man kan således nøjes med at ligge med en lader på lager, og så programmere den via nogle få tastetryk alt efter opgave. 

PaqPower

PaqPower

 

 

Mean Well

 

Mean Well - en verden af strømforsyninger

Mean Well blev etableret i Taiwan i 1982 og er i dag en af verden førende producenter af Switch-mode strømforsyninger.

Mean well

Med mere end 5000 forskellige standard udgaver baseret på mere end 30 års erfaring indenfor udvikling, produktion og distribution er Mean Well en seriøs spiller på dette marked.

Mean Well strømforsyningerne er meget populære indenfor automation, kommunikation, LED belysning, medico, skiltning og bygningsautomation.

 

Minwa Minwa - Sidder i over 40 mio. hjem verden over

Minwa har produceret strømforsyninger og ladere siden 1977, og i dag er de udbredt i mere end 75 lande og sidder i over 40 mio. hjem.

Minwa er anerkendte for deres brede program indenfor strømforsyninger og ladere, og en pris der er til at betale sig fra.

 

Minwa

  

 LanPower


LanPower - Invertere og ladere af høj kvalitet LanPower

Et team af dedikerede ingeniører fra Taiwan stiftede i 1992 firmaet LanPower med det formål at producere invertere og ladere af høj kvalitet til en overkommelig pris.

Hos ACTEC har vi solgt invertere og ladere fra LanPower i mere end 10 år, og mange af vores kunder har allerede oplevet den gode kvalitet af LanPower produkterne.

 BA-Power

BA-Power - En pioneer indenfor invertere

Med mere end 26 års erfaring indenfor ægte sinus invertere regnes BA-Power som et af de førende firmaer indenfor dette område.
BA-Power er anerkendt for sin høje kvalitet og driftsikkerhed.

BA-Power

Panasonic solceller


Panasonic solceller - den højeste ydelse på det mindste areal 

Panasonic (Sanyo) har 40 års erfaring med produktion af solceller.
Fra frabrikken i Ungarn har man siden 1975 produceret og installeret mere end 3 mio. paneler alene i Europa, og med en fejlrate på under 0,004% er Panasonic solcellerne blandt de mest stabile og driftsikre.

Med deres nye fabrik i Malaysia i december 2012 har de en årlig produktionskapacitet på 300MW.

Med kombinations-panelernes celle-effekt på 25,6% er Panasonic indehaver af verdensrekorden for de højest ydende solceller.

 Kinve

KINVE solpaneler - Et sikkert valg

Kinve blev grundlagt i 2005 og har produktion i Anhui, Kina. Kinve har salgskontorer i Tyskland, Australien og USA.

Kvaliteten af Kinve panelerne er god, og Kinve har bevist, at deres solpaneler yder ganske flot under danske forhold.

Kinve har som den eneste Kinesiske producent, af monokrystalinsk solceller, opnået at få deres paneler genforsikret hos Munich RE i Tyskland, hvilket betyder, at du som kunde er sikker på, at du har rygdækning, hvis uheldet skulle være ude, at både producent, importør og installatør er lukkede.
Samtlige Kinve paneler er meldt ind på serienr. hos Munich RE, og således vil man altid kunne henvende sig der.

 

Kinve 

Steca Inverter

  Steca

STECA invertere - Verdens mest effektive inverter 

Tyske Steca er en af de førende producenter på solenergi markedet med mange produkter indenfor solanlæg.

Steca inverterne er anerkendt i markedet som blandt de bedste hvad angår effektivitet, og de anlæg som ACTEC har leveret Steca invertere til ligger helt i top på effektivitetslisterne.
Med mere end 3000 forskellige produkter og 35 års erfaring er de kendt i markedet for den absolut bedste kvalitet.

Steca blev etableret i 1976 og er ISO-9001 certificeret i 2000, ISO-13485 i 2003 og ISO-14001 i 2004.

 

 

Omron

OMRON invertere - japansk kvalitet

Omron Corporation er japansk kvalitets PV-invertere.
Omron inverterne kan især anbefales, hvis du har flere strenge på dit solanlæg, da Omron inverteren har 3 MPP trackere indbygget. Dette er især nyttigt, hvis du har solpaneler placeret på forskellige tage med forskellig hældning/orientering.

Omron Corporation har hovedkontor i Kyoto, Japan og er verdens førende virksomhed inden for automatisering. Virksomheden blev grundlagt i 1933. Omron har over 37.000 medarbejdere i mere end 36 lande. Den europæiske organisation har egne udviklings- og produktionsfaciliteter.

 

Omron inverter

 IMEON inverter

 

IMEON invertere - Samler din overskydende solenergi op på batteri

IMEON Energy er en ekseptionel fransk udviklet ”Alt i én” Smart Grid inverter, som administrerer den producerede energi fra din solinstallation i nedennævnte rækkefølge:
1) Dagligt øjeblikkeligt energiforbrug.
2) Overskydende energi opsamles i batterier til senere brug.
3) Yderligere overskydende energi afleveres til elnettet.
4) Eventuel strømbehov suppleres fra elnettet som normalt.
5) Egen nødstrømsforsyning i tilfælde af nedbrud på elnettet.
6) Optimerer energiproduktionen til eget forbrug med 30%.

IMEON Hybrid inverter er godkendt af EnergiNet til brug i Danmark og kan leveres med forskellige løsninger så som bly, Ni-MH eller Li-ion batteribank.