Bliv kunde og få fordele

Som kunde hos Actec
får du en personlig
konsulent, som
vejleder dig til den
rette løsning.

 

Læs mere

Panasonic solceller giver den højeste ydelse

Solcellerne fra Panasonic giver den højeste ydelse og er yderst kompakte af udseende og den avancerede heterojunction-teknologi giver maksimal effektivitet og pålidelighed.

I modsætning til konventionelle solceller omsætter Panasonic cellerne en større procentdel af sollyset til elektrisk energi. Omdannelseseffektiviteten er med andre ord højere. Dette skyldes, at Panasonic cellerne i modsætning til konventionelle krystallinske siliciumceller består af en kombination af monokrystallinske og amorfe siliciumlag.

Derfor går færre elektroner tabt på siliciumlagene under energiproduktionen. Det gør dem mere effektive. Med en omdannelseseffektivitet for celler på 25,6% satte Panasonic verdensrekord i effektivitet i 2014. I varmt vejr, især omkring middagstid, reduceres ydelsen af konventionelle moduler hurtigt. Panasonic modulernes høje temperaturstabilitet gør, at de kan fortsætte det hårde arbejde længe efter de andre har lagt sig i skyggen.

Den samlede ydelse med modulets spidstemperatur på 85°C er 13% højere, sammenlignet med et konventionelt krystallinsk modul. Den samlede ydelse over et år er ca. 8% højere end for et konventionelt modul. 

Fakta

 • Laveste fejlrate = under 50 ud af 1 million paneler 
 • Verdensrekord i panelydeevne = 23,8%
 • Ydelse dokumenteret efter 25 år = 92% 
 • Højeste ydelse = mere end 200W/m² Panasonic solceller med 25 års garanti
 • Op til 25 års ydelsesgaranti og 25 års produktgaranti
  Læs mere Vis: Produktvisning Listevisning Medie
Filtreringsmuligheder
Effekt (W)
 1. 0
 2. 230 (1)
 3. 235 (1)
 4. 325 (2)
 5. 330 (5)
 6. 340 (2)
 7. 320 (1)
 8. 335 (1)
Filter valgt: