Bliv kunde og få fordele

Som kunde hos Actec
får du en personlig
konsulent, som
vejleder dig til den
rette løsning.

 

Læs mere

Kategorier
Panasonic Solceller Solcelle Invertere Solceller og ladestyringer (off-grid løsning)

Solceller, invertere og ladestyringer

ACTEC Solar leverer Panasonic solcellepaneler med højeste panelydeevne og 25 års ydelsesgaranti og 25 års produktgaranti.

ACTEC Solar er en grossistvirksomhed og en del af ACTEC A/S. 
Med mere end 25 års erfaring i solcellepaneler er vi din bedste samarbejdspartner.

Igennem mere end 30 år har Panasonic sat standarder for udvikling af nye, innovative og højtydende solceller. Fordi Panasonic har fokuseret stærkt på vedvarende energi teknologier, bidrager de i dag med et utal af løsninger, der imødekommer det stigende energibehov i hele verden.

Panasonic Solceller

I modsætning til konventionelle solceller omsætter Panasonic cellerne en større procentdel af sollyset til elektrisk energi. Omdannelseseffektiviteten er med andre ord højere.
Dette skyldes, at Panasonic cellerne i modsætning til konventionelle krystallinske siliciumceller består af en kombination af monokrystallinske og amorfe siliciumlag.

Den samlede ydelse med modulets spidstemperatur på 85°C er 13% højere, sammenlignet med et konventionelt krystallinsk modul.
Den samlede ydelse over et år er ca. 8% højere end for et konventionelt modul.

Der er 25 års ydelsesgaranti og 25 års produktgaranti på Panasonic solcellerne.

Panasonic Solceller

Solcelle Invertere

Steca er en af de førende producenter på markedet med mange produkter inden for solcelleanlæg.

Steca inverterne er anerkendt i markedet som blandt de bedste hvad angår effektivitet og ligger helt i top på effektivitetslisterne.
Med mere end 3000 forskellige produkter og 35 års erfaring er de kendt i markedet for den absolut bedste kvalitet.

Steca blev etableret i 1976 og er ISO-9001, ISO-13485 og ISO-14001 certificeret.

Solcelle Invertere

Solceller og ladestyringer (off-grid løsning)

Solceller stand-alone anlæg med batteri (Ø-drift), som kører uden tilslutning til det offentlige elnet. Strømmen gemmes i et batterilager og leveres enten som 12 eller 24V DC eller som almindelig 230V AC

Solceller fra Kinve, som den eneste kinesiske producent af monokrystalinsk solceller, der har opnået at få deres paneler genforsikret hos Munich RE i Tyskland.

Ladestyringer fra Steca, der kontrollerer hele energistrømmen i solanlæg.
Som et central styrende element i off-grid fotovoltaiske systemer kontrollerer Steca solar ladestyringer hele energiflowet og sikrer samtidig en optimal vedligeholdelse af batteriet. Produkterne er udviklet og fremstillet af Steca og sikrer ekstremt lave omkostninger på grund af deres lange levetid. Disse ladestyringer er det bedste valg for en moderne og professionel strømforsyning over hele verden.

Solceller og ladestyringer (off-grid løsning)