Batteripakker

Batteripakker

I snart 30 år har ACTEC haft egen batteriproduktion med fokus på kundetilpassede løsninger

ACTEC kan tilbyde en bred vifte af skræddersyede løsninger på batteripakker, der opfylder alle kunders energibehov. Kravene for applikationen, såsom opladningsmuligheder, tilgængelig plads og driftsbetingelser, afgør, hvilken type batterikemi, antal celler og formen af batteripakken.

Det at lave en batteripakke kan i dag indebære mange uforudsete udfordringer. Der kan være særlige krav til batteripakkens opbygning for at sikre optimal levetid og funktion.

ACTEC har stor erfaring med at designe batteripakker, og foretage analyser, der sikrer optimal levetid herunder funktionstest, klimatest i stress-miljø og termografi-analyse til at kortlægge varmeudviklingen og batteripakkens evne til at komme af med varmen.


Har du særlige krav til din batteripakke ?

ACTEC kan hjælpe dig med alt indenfor batteriproduktion. Mekanisk og elektrisk design. Prototyper/samples. Hjælp til plast/metalværktøjer. Certificeringer. Levering direkte til kunde eller underleverandør. Så lad os bare høre alle dine ønsker til din helt egen batteripakke.

Du skal aldrig nøjes med en standardløsning, hvis du har særlige ønsker til din batteripakke. Fortæl os dine behov. Så udvikler og producerer vi hurtigt og effektivt en professionel batteriløsning, der lever 100% op til dine krav og specifikationer.

Ring 8711 9999 og få en snak med vores batterieksperter

Filter valgt: