9. januar 2017

Panasonic HIT® solpaneler giver den højeste ydelse

HIT®-fotovoltaiske moduler er yderst kompakte af udseende og den avancerede heterojunction-teknologi giver maksimal effektivitet og pålidelighed. Panasonic HIT® er markedsførende inden for solenergiteknologi med en betydeligt højere energiydelse per overfladearealsenhed sammenlignet med konventionelle moduler.

Panasonic solcellepaneler har høj effektivitet
og producerer mere energi pr kvadratmeter
end traditionelle paneler

Højere effektivitet 
Panasonic HIT® solpaneler
I modsætning til konventionelle solceller omsætter cellerne i HIT® en større procentdel af sollyset til elektrisk energi. Omdannelseseffektiviteten er med andre ord højere. Dette skyldes, at HIT® i modsætning til konventionelle krystallinske siliciumceller består af en kombination af monokrystallinske og amorfe siliciumlag.

Derfor går færre elektroner tabt på siliciumlagene under energiproduktionen. Det gør dem mere effektive. Med en omdannelseseffektivitet for celler på 25,6% satte Panasonic verdensrekord i effektivitet i 2014. I varmt vejr, især omkring middagstid, reduceres ydelsen af konventionelle moduler hurtigt. HIT® modulernes høje temperaturstabilitet gør, at de kan fortsætte det hårde arbejde længe efter de andre har lagt sig i skyggen.

Den samlede ydelse med modulets spidstemperatur på 85°C er 13% højere, sammenlignet med et konventionelt krystallinsk modul. Den samlede ydelse over et år er ca. 8 % højere end for et konventionelt modul.

Fakta om Panasonic HIT®

  • Op til 25 års ydelsesgaranti og 25 års produktgaranti
  • 1 milliard celler produceret
  • Løbende TÜV langtidstest af TÜV Rheinland
  • Intet målbart ydelsestab efter 12 år (testperiode 2004 til 2016)
  • Energiydelse efter 25 års drift: efter Realtest 92%
  • Fejlrate efter mere end 10 år i brug i Europa: mindre end 0,005%
  • 27% højere ydelse for det samme tagareal med 24% lavere BoS-omkostninger (balance of system)
  • Vandafløb i panelernes hjørne forhindrer smudsopsamling i forhold til konventionelle paneler.

Se mere på www.actecsolar.dk