25. juni 2019

Moderne byggeri kræver bedre batterier

Batterier til Smart homes

Smart Homes stiller store krav til batterierne

Byggebranchen har brugt batteridrevne maskiner og værktøj i årevis. Men i dag er der også fokus på batterier i selve bygningen. ACTEC har løsningerne.

Udviklingen går i retning af mere og mere overvågning og automatisering i såvel institutions- og kontorbyggeri som i private boliger. Vi vil i stadig stigende grad interagere med vigtige funktioner på arbejdspladsen og boligen via vores mobiltelefoner – døgnet rundt.

Det kræver effektive sensorer og små elmotorer. Altsammen noget som i et eller andet omfang har brug for batterier, der kan leve op til en helt række krav ikke bare til holdbarheden, men også til sikkerhed og bortskaffelse.

Hos ACTEC har vi både styr på alle de nye batteriløsninger byggebranchen har fokus på i disse år – og på de traditionelle anvendelseområder, som det elværktøj og de maskiner branchen benytter. Vi arbejder sammen med nogle af verdens bedste leverandører, og det betyder, at vi kan love dig, at kvaliteten er i top fra det mindste batteri til den største og mest kraftfulde batteriløsning, du har brug for.

               Batteri til låsesystemer og røgalarm  Batterier til alarmsystemer  Batterier til sensorer                 Batterier til overvågning    Engangsbatteri til måling af temperatur og fugtighed               Lithium mikrobatterier til IoT