3. oktober 2018

Mikro batterier til nutidens små bærbare enheder

Mikro batterier til små bærbare enheder som bla. ure, fitnesstrackers, briller, kuglepenne, trådløse hovedtelefoner, høreapparater, måleinstrumenter og medicinsk udstyr.
CG-320A mikro batteri

Mikro batterier er blevet en vigtig komponent i dagens almindelige mobile bærbare enheder. For at disse innovative produktideér skal fungere i praksis, skal deres Lithium-Ion celler være så små så muligt og stadig levere høj energitæthed, høj ydelse og en lang levetid. 

Egenskaber for CG-320A mikrobatteri

  • Kompakt design D:3,65mm H:20mm
  • 80% opladet efter 20 min
  • Bredt temperaturområde 0°C til 60°C | -20°C til 60°C
  • UL1642 & IEC62133 certificeret

Mikro batterier til bærbare enheder

Disse pin formede mikro batterier giver masser af nye spændende designmuligheder


Pin-type batterier specielt til bærbare applikationer som smarte ure, fitness trackers, virtuelle virkelighedsbriller og digitale penne. Micro batterier til små bærbare enhederDet lille, lette og kraftfulde batteri med en nominel kapacitet på 15,0 mAh kan også bruges i medicinske produkter som høreapparater. CG-320A lithium-ion-batteri er et genopladeligt batteri med overbevisende pålidelighed og ydeevne - også med hensyn til den tid, der kræves for opladning: Efter kun en time er batteriet allerede 80% opladet. 

Moderne miniaturekomponenter og højpræcisionsproduktionsprocesser muliggør det kompakte design af CG-320A pin-type batteriet. De kompakte dimensioner giver ingeniører en stor frihed til at designe slanke og attraktive applikationer.

Andre versioner af det innovative pin-type batteri med endnu højere præstationsegenskaber er allerede under udvikling: to nye modeller, CG-425 og CG-435, har en nominel kapacitet på henholdsvis 30,0 mAh og 50,0 mAh, hver med en diameter på kun 4,7 mm. Disse planlagte modeller er designet til hurtigere opladning.