• Forside /
  • Batteriblog /
  • Blybatterier til dørautomatik, UPS-anlæg, nødstrøm, netværk, datacentre, serverrum
10. april 2018

Blybatterier til dørautomatik, UPS-anlæg, nødstrøm, netværk, datacentre, serverrum

Blybatterier til dørautomatik

Driftsikre og kraftfulde blybatterier
ACTEC er distributør af flere kendte producenter af blybatterier. 
Driftsikre og kraftfulde blybatterier
Panasonic's patenterede teknologi gør Panasonic blybatteriet til det absolut bedste blybatteri på markedet, både hvad angår kapacitet (Ah), kvalitet og driftsikkerhed. Blybatterierne udmærker sig ved en opbevaringstemperatur -20° til +40°C samt en lavafladning, der gør det muligt at have dem opbevaret over en længere periode, uden at batterierne aflader, så de er klar til opgaven.

Især indenfor sikkerheds- og installationsbranchen er FIAMM anerkendt for sin høje kvalitet til en fornuftig pris. Med deres robusthed og et bredt temperaturområde fra -20°C til 50°C leverer blybatterierne fremragende opladnings- og afladningsegenskaber. Produktionsprocesserne er optimeret og et batteri i denne kvalitet kan produceres til en lav pris. 

PaqPOWER er et registreret varemærke i Europa og har 50 års fabrikserfaring inden for fremstilling af blybatterier. Blybatterierne tilbyder høj energitæthed med mange forskellige størrelser og tilslutningsmuligheder og fungerer perfekt som strømforsyning til dagens udstyr, såsom alarmsystemer, kommunikationsudstyr, sikkerhedssystemer, medicinsk udstyr, haveudstyr, værktøj, legetøj, back-up systemer (UPS) og meget mere.

Blybatterierne har en høj energitæthed og tilbydes i mange forskellige størrelser og tilslutningsmuligheder.
De fungerer ideelt som strømforsyning til hverdagens udstyr som systemer, der styrer alarmer, kommunikation, sikkerhed, medicinsk udstyr, UPS'er og meget mere.

Blybatterierne er 100% genanvendelige og vedligeholdelsesfrie og ISO9001, ISO14001 og OHSAS18001-godkendte.