2. november 2018

Batteripakke som back-up til dørautomatik

Batteripakkens opgave er, at sikre at døren kan åbnes efter 72 timer uden strøm
Efter en indledende dialog omkring projektet indledte ACTEC en analysefase, hvor vi testede hvor meget strøm, der blev anvendt i standby-drift og ved oplukning. 

Efter timers tests under forskellige belastninger kunne vi fastslå, hvor store batterierne skulle være for at kunne levere strøm nok til at lukke op også efter 72 timer. 
En af udfordringerne var den begrænsede plads til batterierne samt at der skulle laves beregninger på strømtræk, der kunne være forskellige som følge af forskellige størrelser, forskelligt vindpres eller f.eks. sne foran døren. Derudover skulle den nye batteripakke også kobles sammen med den eksisterende batteripakke.

Batteripakken består af 4 stk. driftsikre og kraftfulde Panasonic blybatterier 12V/7,2Ah Batteripakke til dørautomatik
Panasonic's patenterede teknologi gør Panasonic batteriet til det absolut bedste blybatteri på markedet, både hvad angår kapacitet (Ah), kvalitet og driftsikkerhed. Blybatterierne udmærker sig ved en opbevaringstemperatur -20° til +40°C samt en lavafladning, der gør det muligt at have dem opbevaret over en længere periode, uden at batterierne aflader, så de er klar til opgaven.

Den unikke patenterede teknologi gør Panasonic batteriet til det absolut bedste blybatteri til løsningen

Batteripakke som back-up til dørautomatik

Bliv klogere på dine muligheder
Du kan altid lade ACTEC om at udvikle din batteripakke på baggrund af et møde, hvor du gør rede for dine særlige ønsker og krav til løsningen. Nogle gange kan det være en god idé at lære de forskellige muligheder lidt bedre at kende. Måske findes der løsninger på krav, du slet ikke troede, du kunne stille.