21. januar 2020

Ansvarlighed fra "first source" er afgørende

Salget af Li-Ion-batterier er stigende. Det oplever man også hos ACTEC, der dog ser batterierne som en langt mere teknisk avanceret handelsvare end blot en "strømforsyning". 
Vi tester og udvikler produkterne, så vores kunder kan have tillid til batterierne.  

PCM-kredsløbet testes i Li-Ion batteripakke, som i ultrakompakt - men sikkerhedsoptimeret - form bruges til fiskeindustrien.

Så geniale Li-Ion-batterier end måtte være med hensyn til energitæthed og evnen til at undgå selvafladning – samt foruden evnen til at optage eller levere energi hurtigt – så er Li-Ion også på mange måder ”Satans Moder” inden for strømforsyninger. Li-Ion teknologien er stabil inden for visse grænser, men kommer man ud over disse grænser, så opstår der risiko for reduceret levetid, kollaps og i værste tilfælde brande, der kan vise sig umulige at slukke. Derfor bliver det stadigt mere vanskeligt at få transporteret Li-Ion batterier, ligesom man er nødt til at træffe nogle betragtelige sikkerhedsforhold i opbevaringen og håndteringen af LiIon-batterierne.

Læs hele artiklen her i aktuel elektronik

Panasonics kvalitet af batterierne er uovertruffen

Panasonics blybatterier oplades og testes i hundredvis ad gangen. På den måde modtager kunderne godkendte batterier klar til brug. Kvaliteten af batterierne er uovertruffen. Hvor andre - også japanske - batterier svulmer op og dør under ACTECs strigente tests, så klarer Panasonic batterierne sig fint. 

Panasonics blybatterier oplades og testes   

Klimaskab for testning af batterier

Christian Nyborg kigger ind i klimaskabet, hvor blybatterier tester ved 60° og varierende %RH med real-time udlæsning af måledata til ACTECs telefoner.