Bliv kunde og få fordele

Som kunde hos Actec
får du en personlig
konsulent, som
vejleder dig til den
rette løsning.

 

Læs mere

Actec aktuelt

AAA-kreditvurdering, Gazelle og certificering

Velkonsolideret virksomhed med AAA-kreditvurdering fra D&B
Dun & Bradstreet/BizNode har udstedt den højeste mulige kreditrating, en AAA rating til ACTEC. Der er kun 2,7 % af danske virksomheder, der opnår denne vurdering

Hos ACTEC har vi igennem mange år arbejdet på at skabe en solid virksomhed med begge ben plantet solidt i den jyske muld.

En langsigtet strategi har sikret os en årelang placering i det fornemme selskab af AAA virksomheder.

7 x Gazelle virksomhed og flere gange vækstvirksomhed
ACTEC er et firma i stabil kontrolleret vækst, og siden vores start i 1990 er det blevet til hele 7 x Gazelle udnævnelser. En bedrift, der placerer os i Top 20 over flest Gazelle udnævnelser i Danmark. Dette er vi naturligvis meget stolte af.

Det har alle dage været vores klare mål at være de danske virksomheders foretrukne samarbejdspartner indenfor batteri-teknologi. Denne position har vi bestridt de seneste år, at vi søger til stadighed at udbygge og udvidde vores forretning. Både produktprogram, personale og de fysiske rammer. 

I 2014 har vi mere end fordoblet vores bygning, og på personalesiden har vi udviddet med 2 nye i salg og 3 nye i produktionen.

Certificeret Panasonic batteri distributør
Som den skandinaviske distributør for Panasonic batterier er ACTEC en del af et stort netværk af Panasonic distributører i Europa. I dette netværk kåres hvert år de bedste distributører, og her har ACTEC flere gange haft æren af at være den bedste Panasonic batteri distributør i Europa.

AAA-kreditvurdering

Har du brug for en kompetent samarbejdspartner med over 25 års erfaring ?

Kontakt os eller ring 8711 9999 og få en snak med vores eksperter